[table “15” not found /]

Finns det räntefria lån?

Svaret är ja. Eftersom konkurrensen om kunderna på lånemarknaden hårdnar så har vissa kreditgivare börjat erbjuda nya kunder att låna pengar räntefritt första gången. Ett räntefritt lån är i de flesta fall ett mindre snabblån som man får möjligheten att ta om man betalar tillbaka det inom 1-2 månader. På snabblånemarknaden finns det i dagsläget ett fåtal kreditgivare som erbjuder kunderna att ta lån utan ränta. En av dessa kreditgivare är Ferratum.

Räntefritt lån med betalningsanmärkning

Om du har en betalningsanmärkning är det generellt sett mycket svårare att få lån, både avseende större och mindre belopp. Dock finns det i dagsläget åtminstone en kreditgivare som är villig att ge ett räntefritt lån till dig med betalningsanmärkning.

Räntefria SMS-lån

De lån du hittar på denna sida motsvarar huvudsakligen räntefria SMS-lån. Det innebär att du kan låna räntefritt om du betalar tillbaka lånet inom 1-2 månader. Tänk på att räntan efter denna räntefria tid många gånger är ganska hög. Hittar du möjligheter att ta större lån utan ränta får du gärna lämna en kommentar längst ned på sidan.