[table “14” not found /]

Här kan du söka och jämföra ATV-försäkring. Om du ska teckna en försäkring för din ATV lönar det sig att jämföra olika försäkringsbolag för att få en försäkring som uppfyller just dina behov.

Vad kostar en ATV-försäkring?

Priset på din ATV-försäkring beror på en mängd olika variabler såsom vilken ålder ditt fordon har, hur många mil den gått osv. Dessutom är det olika pris på ATV-försäkring beroende av om du bara nöjer dig med trafikförsäkring eller om du också vill ha en halv- eller en helförsäkring av din ATV. För att få reda på exakt pris behöver du därför fylla i uppgifter om ditt fordon för att kunna jämföra ATV-försäkring hos olika försäkringsbolag.

Vilken ATV-försäkring måste man ha?

Vad som är viktigt att tänka på är att du, så fort du skaffat din ATV är skyldig enligt lag att skaffa en trafikförsäkring för den. Trafikförsäkringen är den enda försäkringen du måste ha enligt lag för din ATV. Vad man bör tänka på är att trafikförsäkringen endast innebär ett grundläggande skydd för din ATV.

Billig ATV-försäkring

Genom sökformuläret på denna sida kan du söka och hitta billiga ATV-försäkringar. Dock bör man inte alltid endast se till priset då en billig ATV-försäkring i vissa fall inte innebär samma skydd som en dyrare.