Gemensamt konto med två kort hos ICA-Banken.

25 kronor per månad och kort
TILL ICA-BANKEN

Välkommen till ekonomisajtens oberoende jämförelse av courtage. Här kan du se vad de olika bankerna och nätmäklarna erbjuder sina kunder för courtageavgifter och välja ett alternativ som passar bra för dina behov.

Välja aktiedepå

Det finns mycket att tänka på när man ska välja hos vilken nätmäklare man ska öppna sin depå. Beroende av om du ska handla mycket eller lite kan courtaget skilja sig ganska mycket hos de olika nätmäklarna. Kommer du att handla aktier för större belopp bör du definitivt välja en nätmäklare som har ett lågt courtage procentuellt sett. Vet du med dig att du kommer att handla för mindre belopp lite oftare kan det exempelvis vara värt att öppna aktiedepå hos en nätmäklare med lågt minimicourtage. Till exempel hos Avanza som just nu har lägsta courtage på 1 krona.

Bäst courtage på marknaden

Vem som har bäst courtage på marknaden just nu beror naturligtvis lite på vilka behov man har som aktiehandlare. För den som köper för mindre belopp har just nu Avanza det tveklöst bästa courtaget, med minimicourtage på en krona. Söker man ett lågt courtage procentuellt sett så har båda nätmäklarna Avanza och Nordnet för tillfället samma lägstanivå. Hos båda dessa hitta man just nu minimicourtage från 0,034% på köpbeloppet.

1 Comment

  1. Göran Larsson

    Jag bor i Thailand. Önskar prognos för min pension från er.

Comments are closed.